Libanon!

Her for ni ett inlegg fron libanon!
har inte berettat att jag ska utomlands men jag fick veta det so sent.
men jag har jette kul her vi gor saker hela tiden , har klippt , fergat och fixat ogonbrynen her och det vart jette fint , men jag kommer inte avsloja vilken ferg jag fergat for det for ni se ner jag kommit hem igen for do legger jag ut en bild. aa do nackdelen med att vara ledig och slippa skolan och vara po semester er do att man for ta med sig hela skolan, har pluggat jette mycket idag och endo er jag inte ferdig en .om ni undrar varfor jag skriver konstigt so beror det po att det inte finns dom tre boksteverna efter z i alfabetet.
men nu ska jag tagga so ni for ha det bra puss elskar er kommer hem om 10 dagar ha det ♥

äntligen fredag!

gud vad fort den här veckan har gått, as skönt  tänk att det redan är fredag.
idag vart jag klar jätte tidigt , klockan kvart i sju vart ja klar och vi tänker inte åka först kvart i åtta så jag får väl plugga lite so så länge -.-'
ni får ha det puss♥

torsdag

idag slutade vi klockan 2 och efter skolan drog jag hem till anna där vi fick oss ett ordentlig mellanmål för att vi inte åt nån lunch. klockan halv sex kom mamma och hämta mej för att det spö regna.
nu är man hemma och ser lite på tv hade tänkt att lägga mej i sängen och läsa på till so provet på tisdag så kan tyvär inte blogga mer puss ha det ♥

 thai mat :p
 visst hade vi dukat fint? XD

sista

Det här blir  dagens sista inlägg tyvär för jag har lovat mamma att vika lite tvätt och sedan blir det tv och när jag har tittat på tv kommer jag inte orka göra någon annat.
så ni får ha det bra och sova tidigt så att ni är glada och friska imorgon ;)
puss och kram älskar er♥



Fräsch

åå gud va skönt det är att vara ren, jag har ju varit sjuk och då har jag bara legat i soffan och svettas.
När man är sjutk orkar man  inte duscha och använda alla dom där finnmedlerna och pormedlerna. Då känner man sej ofräsch. Men nu har jag badat, duschat , rakat benen m.m och behandlat ansiktet. När jag duschade kändes det som att jag tvättade bort det sjuka , jag känner mej frisk och ren nu hahah XD.
Nu har jag även fönat och plattat håret.


 
curly or flat? på ena bilden ser ni mitt naturliga hår och på andra aa som jag alltid har ``platt´´

whoooo!

nämen chena alla pojkar och flickor!
känner mej grymt spidad, jag känner mej ganska frisk idag jag vaknade utan nån huvudverk och yrhet jag kännde mej nästan hel frisk förutom att det är lite tungt att andas men skit it förfan! tror faktiskt att jag ska till skolan imorgon men då måste jag plugga lite idag för det ät nämligen så att vi har en läxa i drama som ska göras så önska mej lycka till !!
mamma håller på att laga mat nu så då blir det så att jag äter först men jag har inte riktigt fått tillbaks min aptit en men det är bara bra för då tappar man nåra kilon kanske.......?
ifall det blir så att jag går till skolan imorgon kommer jag att sakna all GOD MAT man fick till lunch , lixom när jag kommer till skolan igen så kommer man få den där ofräscha  maten som katt mat är nyttigare än :o
men nu ska jag sluta klaga och gå ner och äta för mamma ropade nyss att maten var klar :p
puss ha det ♥

LIDER!

har nyss sett doktor zivago , va riktigt bra tycker jag. En sorglig kärlekshistoria och jag har så jävla lätt att gråta för kärlek och död, det var precis vad filmen handlade om och jag är så jävla svag för kärlekshistorier.

just nu sitter jag i soffan och lider för jag är sjuk!!!  jag har jätte ont i huvet och känner mej yr.
tror inte att jag klarar av mer bloggande tills jag blir frisk så ni får ha det bra puss♥


sjuk?

jag tror jag har blivit sjuk!!
har fruktansvärt ont i huvet och känner mej yr, har tappat matlusten också :(


God morgon

aa nu är jag iallafall vaken efter en jobbig kamp ur sängen!
just ni sitter jag och äter frukost och lyssnar på musik som går på tv.
Dagens planer är att efter skolan asso klockan två åka till min sjukgymnast och träna lite och sedan ska jag till anna för att plugga.


mums!

har precis suttit och gråtit över en film medans jag åt marabou !!
Finns inte mycket mer att  göra nu än att  göra sej redo för läggdags för imorgon börjar tyvär skolan efter en underbar vecka lov :(´
 god natt sov sött älskar er ♥
 marabou på mina söta små toffler ;p


fulla aikare!

idag har det varit en härlig dag med laget!
det började me att vi träffades klockan tolv typ vid stationen för att ta oss till kungsholmen för att gå till ballbreaker för att ha lite 3-kamp.
vi var där vid ett kanske och när vi kom in fick vi en välkomstdrink.
Sedan delade dom in oss i två lag och så fort det va gjort deltog vi i grenarna.
första grenen var typ att skjuta ner fåglar , anda va att skjuta straffar på en målvakt och tredje var bowling.
hahah alla grenar var jätte kul förutom bowlingen för jag fick sämst poäng i laget , lixom första omgången vick jag 33 poäng medans alla andra typ fick 70 plus !!!
men mitt lag vann iallafall 3-kampen. efter bowlingen var det lunch och efterrätt.
Där vi va fanns många tv apparater så det va typ hundra aikare minst som såg på matchen idag och alla va as packade och helt galna , det va as kul för vi as garvade åt deras beteende XD

PÅ TÅGET BERÄTTADE KALLE (TRÄNARE) OM TRÄNING-TIDERNA NÄSTA VECKA OCH DÅ SA HAN: DET ÄR FRIVILLIG KONDISTION TRÄNING PÅ TISDAG TILL DOM SOM VILL FÖRUTOM  FÖR MEJ OCH NATALIE.
 
 haha fett taskigt , så dålig kondistion har jag faktiskt inte !

 dagens out fit :)
 välkomstdrink :)
flickan skjuter fåglar :)

skjuter straff !!




 galna aikare!

RSS 2.0