piteå summer games!

om en halvtimme åker jag hemifrån. Piteå summergames här kommer vi!
Kan inte blogga förs jag kommer hem och de är inte först på måndag men jag har med mig en kamera så det kommer massor med bilder! Puss ni får ha det bra för det änker jag iallafall ha! Puss kram ♥


 Dagens out fit :)
 Här är min och dinas packning till piteå

Halstabletter!

Jag fick hoppa träningen igår på grund av att jag har råkat på en förkylning. Jag gör verkligen allt för att bli frisk för jag ska spela piteå. Jag har typ drogat mig själv med halstabletter , nässprej, te och honung.
Jah anar att de pollen som gjort mig så förkyld för det svider i ögonen,jag är as snuvig och har ont i halsen och de är den biverkningen jag brukar få av pollen.

 Här är allt jag tar :)


piteå!

snart är det dags! imorgon åker vi till piteå och kommer hem på måndag. så idag har jag jävligt mycket att göra. packa,städa,duscha,köpa några saker som ska me till piteå, hjälpa melinda me att köpa nya fotbollsskor, platta håret och hjälpa mamma att göra i ordning husvagnen. Så ska jag försöka blogga några inlägg också :)

stuttsmatta

Eli kommer hit vid halv tre och vi ska hoppa stuttsmatta hemma hos mig :) här får ni bild på dagens out fit :D

sommar!









piteå

På onsdag åkre vi håbo ff f-96 till piteå för att spela piteå summergames! Onsdag kväll sammlas vi vid stastionen för att ta ett  tåg som hämtar upp flera hundra lag till som ska spela piteå och alltså utlänska spelare också. Vi kommer att åka hela natten och kommer fram på torsdag morgon. På torsdag ska man bara smälta in och chilla och på fredag börjar gruppspelet. Ska bli grymt kul att spela piteå de här året för förra året va jag skadat så jag fick bara titta på.
Förra året kom laget på tredje plats och i år sattsa vi på första!!

bild på lager förra året i piteå


Bilder

My kom ju på måndag och åkte hem på onsdag och här är några härliga bilder på oss när vi ängnar en underbar tid tillsammans :P


 Min lunch när vi va i kista :P

















Nytt i garderoben

Det här köpte jag när jag va i kista me mysan och dina :)

blommiga tygskor från monki :)

En rosa stor necessär ;)

kista

Snart åker jag och och dina till kista och där kommer vi att träffa my. Där hade vi tänkt att ägna dagen, shoppa lite och äta lunch.Till fyra tar vi tåget hem för klockan sex är det träning med damerna och förhoppningsvis så tränar också den träningen. Jag har verkligen saknat dig my så det ska bli jätte kul att träffas puss jag älskar dig!!<3

En bild på mig,my och freja<3

Inget särskilt

shulululu :P
idag har det inte hänt något särskilt faktiskt. Har varit med ida och daniel en stund för att imorgon åker han och hans lag till usa och det va väl som ett litet hejdå . Såg också matchen brasilien mot elfenbenskusten (stavning) som slutade 3-1 till brasilien.


Sjukgymnast

Snart ska jag och anna cykla ner till min sjukgymnast och träna mitt knä. Lite senare kommer ida och vi ska ha kul vi får se vad vi hittar på :)


Träning med damlaget

idag blir det träning med damlaget är faktiskt inte nervös  men jag tycker det är så jävla jobbigt med mitt knäskydd för utan det hade ja presterat så mycket bättre men tyvär så finns det ingen jag kan göra åt det så det är bara att tuta och köra.


4-2

igår va det vårsäsongens sista serie match. Den va borta och planen såg ut som sjumanna och så skulle vi va 11 spelare på plan så det va väldigt trångt. Vi vann matchen iaf med 4-2 :)

Tandläkarn

Har ängnat morgonen hos tandläkarn och det gick bra. Jag hade inga hål och hon sa att mina tänder är fina men de är dom ju verkligen inte! Jag har värlens största överbätt och så ä mina tänder spättsiga, de ser ut som haj tänder :D


God morgon

God morgon allihoppa! Hoppas ni sovit gott? Undra ifall någon ens är vaken så här dags förutom jag? Men ialllafall så sitter jag och äter frukost i mina träningskläder och om ungefär en kvart måste jag ge mig av till sjukgymnasten :)

upp tidigt

imorgon måste jag upp vid åtta för klockan nio ska jag till min sjukgymnast. Så nu måste jag lägga mig och försöka somna för annars kommer jag aldrig vakna imorgon. God natt sov gott♥

kul med webben!

jag ar haft så tråkit idag så webben fick roa  mig denna kväll :D




-.-'

idag ha jag mått så jävla dåligt, har inte orkat göra något annat än att sitta framför tven. Och det här vädret hjälper inte precis till! Det regnar hela tiden. Ska det här föreställa sommar?
 älskar er!!<3

5-3

idag hade vi hemma match mot östhammar som jag tyvär inte fick spela p ga att jag fick rött kort i seriematchen innan. Matchen slutade 5-3 till oss och jag hade så gärna velat spela matchen, vart så himla spelsugen av att titta på mina kamrater :)


pizza kväll hos anna

Ikväll blir det pizza kväll hos anna med tjejerna.
Senare den kvällen går vi hem till mig för att slagga i våran hus vagn.

Dm förlust :(

I onsdags va det Dm semi mot fanna bk och tyvär vart de en förlust :(


Vem vann vadet?!

Jo jag och melinda klarade att gå utan smink i ungefär 2 månader , och de trodde inte daniel och mario men nu är det bevisat. Så imorgon får vi en varsin marabou av dem :)

 idag fick vi ha smink :)

skolavslutning

Idag va det skolavslutning och tyvär så regnade det jätte mycket och de va is kallt.


Förra årets look på avslutningen



årets look på avslutningen



Efter avslutningen drog jag och mina vänner till solslätten för att ta oss en fika :P

God natt

Nu går jag och lägger mig puss kram sov gott♥


DM semifinal

På onsdag är det DM semifinal mot fanna och jag måste verkligen skärpa mitt självförtroende. Jag sänker mig hela tiden me att jag har ett knäskydd och är orörlig och tänker på allt fel jag gör. Det sänker verkligen mig och jag känner mig så jävla värdelös. Det påverkar mitt spel och mitt lag. Jag måste börja tänka på allt bra jag gör och att jag inte kan göra mer än mitt bästa och tänka att jag inte kommer bli som förut och därför måste jag komma på andra lösningar. Jag får spela lite enklare och träna upp mitt knä så jag i slutändan bara behöver tejpa knät. Jag har ju varit så ledsen på sistone. Men mitt lag , mina kompisar , Mamma,pappa ,newwe och dina har varit så jävla underbara! Dom peppar mig varje gång jag är ledsen och pratar ut med mig. Jag får höra att jag är bra trotts knäskyddet och det betyder så jävla mycket för mig. Varje tung träning för mig så finns alltid mina lagkamrater där för mig. Varje gång jag känner mig urusel får dom mig att känna mig som ett proffs! Jag älskar er verkligen och är så jävla tacksam för att jag har er! Alla er, Mamma,pappa,mina,vänner,Dina,neewwe och mitt lag♥


faaaaaaaaaaaan!

jag fick rött kort igår ju och som de ser ut nu så måste jag avstå serimatchen i helgen      :(
Jag får inte spela den och de suger.


choklad sås:P

Idag i skolan hitta vi choklad sås i flaska som vi tog och gick till ett tomt klassrum för att smaska på de :P




träning

Nu har jag kommit hem från träningen och ätit,duschat och borstat tänderna. Träningen gick bra , de va en ganska lungn träning idag :) Och vi fick inte så mycket utskällning de va bara de att vi pratade om att vi ska ha mer posetiv energi och peppa varandra :)

ojdå :O

idag på träningen kommer nog våra tränare skälla ut oss ordentligt efter vårt beteende igår hahah. Mamma pratde med våran lagledare alexandra  och hon sa att vi kommer att prata om matchen.  Jag är faktiskt en aning nervös men jag brukar inte va så otrevlig som jag va igår men jag va så jävla sur och de bara kom ut innan jag ens hann tänka på va jag ens sa.  Jag är faktiskt en vänlig spelare som för det mesta alltid frågar hur det gick ifall jag råkade tackla någon och jag tackar alltid ordentligt efter matchen hur det  än gick. Vissa blir så irriterade att dom tar bort handen men det gör aldrig jag. Om jag ska vara lite skrytig så har jag fått beröm av motståndarnas tränare för att jag va en sån schysst spelare en gång.


yeeh

Har nyligen tagit sprutan och så farligt va det inte, det kändes ju lite men jag bet ihop ;) Så nu behöver inte jag va nervös när jag ska ta dom andra två sprutorna :)

mums :P

igår bakade jag och mamma tårta och idag skulle vi ha med oss fika till skolan och då tog jag med mig en bit av våran goda tårta :P


spruta

imorgon ska jag ta en spruta mot livmodercancer och det är den värsta sprutan och gör as ont!!
Jag måste ta den tre gånger och sprutor är verkligen min störta förbi :(


utvisning

Idag va det ju borta match mot Enköping.
Matchen hade världens stördatse domare!! Vanligtvis brukar jag inte klaga på domare men nu kan jag inte undvika det för han sög verkligen!! Vi fick inte köra närkamper och när vi gjorde det fick  Eköping frispark och dom fick tillochmed  en straff en gång. så då blev jag så  jävla förbannad och då sa jag till domarn:   snälla rara du, kan vi inte få köra med närkamper? Då fick ja ett gult kort. Så jävla onödigt seriöst han kan bara ta sig i sjärten!
Och så var det en gång jag fick bollen och  dribbla förbi deras  backlinje och sen han dom ikapp mig och tre stycken sprang  in i mig och jag ramla och självklart så blåste inte domarn och jag bara låg där och skrek. Då kom en back från deras lag och bah: upp med dig. Jag bah: håll käften ditt jävla cp barn. Självklart så hörde domarn och gav mig rött kort direkt och då kom den där flickan och bah: en ursäkt kanske? och jag bah : jag tänker fan inte be dig om ursäkt och gick av plan och satte mig i avbytarbåset och snacka skit om domarn med melinda haha :)


Förresten så slutade matchen 1-1 :)


Match imorgon

imorgon möter vi   E s k   och det är serimatch. Vill ni höra nåt lustigt? Exakt samma dag ( på nationaldagen) förra året mötte vi samma lag och vi ska spela på samma plan. Riktigt roligt tycker jag :)
För tänk att det vart att vi möter samma lag, på samma dag och ska spela på samma plan som förra året. Hoppas också att det blir samma toppen väder :)




Lördag

Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på idag så jag har inget att berätta och nu har jag kommit på att det här inlägget är så onödigt att det inte är sant :)

jag och ida är så balla på denna bild ;)


Fredag

Igår kom mina underbara kusiner till lilla bålsta. Dom ska stanna här under helgen:) Igår  vi åtta tiden bestämde vi oss får att cykla till skolan för att spela lite fotboll och det gjorde vi. Efetr ett tag kom det två killar som ville va med. Dom heter Niklas och simon. Jag har för mig att dom tog studenten samma dag och dom eller en av dom iaf va en aning packad när vi spelade och dom så jävla roliga, hahah vi skratta så jävla mycket hela tiden och kom på massor av roliga smeknamn som vi kallade varandra.Min kusin newwe är inte så förtjust i fotboll men idag sa hon att hon aldrig har haft så kul när hon spelat fotboll och hon gör säkert om det elller hur jeanjacka? XD

dålig bild men det va gårdagens out fit :)


stockholmsdag!

i torsdags va det stockholmsdag och som tänkt vart det en underbar dag!! Vi samlades vid tågstationen vid nio och sedan tog vi tåget till stan. min klass va på ett museum om kungar och drottningar och vi hade så jävla kul där hahah,min klass är så jävla skön älskar verkligen den. Vissa leker utvecklingsstörda och vissa lekar busiga m.m och folk bara tror på de. Men iaf när vi vi klara där tog vi djurgårdsfärjan för vi skulle till skansen. Där åt vi och kollade på djur och sedan fick vi sluta. Mär vi hade slutat gick jag,Dina,Anna,Ida och Melinda till grönan och hade as kul! Och gissa vem vi såg där? Jo kissie och Peter jide :)

Tyvär lämnade jag mobilen hemma så jag tog inga bilder men mina vänner gjorde det så när jag fått dom lägger jag ut dom;)

Här är en bild när jag och mina vänner va på grönan efter stockholmsdagen förra året.

Träning snart

snart är det träning eller inte så snart den börjar klockan 7 och slutar halv nio.

 mitt underbara fotbollslag :D'
 Bild från i höstas när vi hade vunnit höstcupen :)

fridrottsdag

idag ängnade vi hela skoldagen åt att fridrotta och det va naajja:P Vi gör samma sak varje år och jag älskar den dagen hahah, jag är en riktig sportnörd för jag gillar väldigt många sporter.
Men jag tycker mindre om golf och ridning för jag anser inte det som någon sport och dessutom så är jag rädd för hästar :)

spontan träning

Här är några bilder på när jag , melinda och min lillasyster körde lite spontan träning :)















RSS 2.0