14 år!

igår fyllde jag 14 år :)

Den här snygga mobilen fick jag i födelsedagpressent av mamma och pappa igår :D


Bowling med friends

Idag ska alla friendsare från 6:an - 9:an åka och bowla.
Jag, ida och carro tänker nog cykla till bowlinghallen. Efter vi har bowlat så kommer vi att cykla hem till ida och äta lunch. Sen cyklar vi tillbaka till skolan och allt är som vanligt igen och vilket innebär att vi slutar halv 4 idag :(
 

Idag är det även seriematch på hemmaplan klockan sju så vi har samling 6 så det blir en fullpackad dag.
Vi möter gusk som ligger tvåa i serien så det bli nog en jämn match. Vi ligger ju på första plats och vi vill ju inte ge dom nöjet att ta vår plats!

Men nu är snart anna här och vi ska cykla till skolan tillsammans så vi hörs ♥
 Hahah jag suger på bowling XD

Måste duscha

Nu måste jag ta mig en snabb dusch innan klockan blir för mycket :)

Måndag

Jag är inte så förtjust i måndagar men som vilken annan dag som helst så måste man ta sig igenom dagen.
Idag slutade vi ett istället för två för vi hade ingen lärare till sista lektionen så jag, anna och dina cykla hem till mig för att packa träningskläder och sedan cykla hem till ida där även melinda skulle va.Där va vi alla samlade och vi solade,pluggade och fika och hade jätte trevligt och sen va det ju dags för träning så vi bytte om och anna cyklade hem. Men ida och dina vart aldrig klara och tillslut va det bara fem minuter kvar till träning så jag och melinda cyklade i förväg och vi skynda oss och så när vi kom fick vi värsta utskällningen av våra tränare för att vi kom försent och då fick jag för mig att fråga hur sent vi kom och dom bah: 3 minuter. Lite överdriven utskällning för tre minuter men nästa träning får man se till att komma i tid. Ida och Dina kom typ 10 minuter efter oss.

Ida och Dina
 
Mitt knä skydd som jag måste ha när jag spelar fotboll
 så ser de ut bakifrån. Kan inte spela fotboll utan det för mitt korsband är för svagt.

God natt

Nu går jag och lägger mig så god natt everybody hoppas ni får en lyckad morgon puss och kram♥


Mysigt

Har precis kommit hem från en promenad med min hund , Eli och Martin.
Vi va ute hur länge som helst och bara gick och prata. Martin blev hämtad efter ett tag så då va det bara jag , Eli och max kvar och vi hade jätte mysigt  och för första gången så va ju väsrta öppen och berätta för honom om ........... . Hahah det va lite nervöst och jag va väldigt skeptisk och visste inte ifall jag skulle prata me honom om det men det kändes bra att prata med honom för han förstog och sa vad han tyckte så jag får väl forsätta att öppna mig för honom hahah :)


Gårdagens out fit

Det va ju så jävla varmt igår och jag hade för första gången shorts och jag hoppas verkligen vädret håller i sig!


Klackskorsträning

Jag är inte så duktig på att gå med höga klackar och jag ska ha det på våran skolavslutning och jag kan inte gå som ett mångo då så anna lär mig och dina hur vi går naturligt hahah seriöst jag suger och jag är inte den typen som föredrar klack heller men det är kul att se längre ut och det är riktigt snyggt att gå i klackar ! :)<3

Förresten så ska anna sova här och vi ska ha en myspys kväll och se på avatar :)

cyklat som aldrig förr!

Efter jag hade kommit hem från matchen tog jag mig en snabb dusch och klädde på mig lite kläder och tog min cykel och cykla till  pia för att möta ida där och äta glass:P Sedan va ida tvungen att cykla hem och då cyklade jag för att möta anna och dina och vi tog en lång cykelrunda. Sedan bestämde vi oss för att stanna vid ett dagis och gunga i tio minuter eftersom att jag skulle hem och äta. När jag hade ätit cyklade jag,dina ,anna och ida till fotbollsplan för att spela fotboll. Sammanlagt den dagen måste jag ha cyklat typ fem timmar :)


11-0

idag va det hemma match mot sk iron och de va en seriematch. Vi spelade riktigt bra och det lossade verkligen för mig idag!! Det har ju gått lite fram och tillbaka pågrund av mitt knä men idag spelade jag väldigt bra och gjorde dom flesta hörnerna i världsklass! Vi vann med 11-0 och det känns toppen för att alla va jätte bra idag och vi hade ett jätte bra passningsspel.


Tematräning

tematräning va det igår i enköping hela dagen och naajjs va det. Det va jätte kul att träna och så träffa jag my som hade match med upplandslaget och dom vann matchen också så då får man gratta ;)
Många fanna spelare var också där och det kändes konstigt att spela med dom och passa som och allt eftersom att vi alltid spelar  emot varandra men dom är trevliga tjejer och det hade man ju inte trott eftersom vi är varandras största motståndare och langer sura blickar till varandra hela tiden haha :D 
Men nu ska jag ut och möta anna så ha en bra kväll puss på er♥

stan men tjejerna

I torsdag tog jag,anna,ida och dina tåget in till stan för att se på last song och fika och titta i affärer och så. Det  va en trevlig dag men när vi skulle åka hem blev det lite bråttom pågrund av att vi hade träning halv sex så och då måste man åka minst en och en halv timme innan träningen för det tar ju ungefär en timme att komma fram.


Läkarbesök i Enköping

Har nyligen kommit hem från ett läkarbesök för mitt knä i Enköping.
Det gick väl inte så jätte bra eftersom han tycker att jag ska sluta spela fotboll.
Han bah: har du bra betyg i skolan? Och jag bah: aa dom ser väl bra ut.
Han ba: bra sattsa på skolan och få dig en bra utbildning för man vet aldrig vad som kommer att hände m.m.
Och tårarna bara rann och jag grät så himla mycket för jag vill så gärna spela fotboll och jag vill skapa kariär och sattsa allt!Men jag tänker fan inte sluta , jag tänker forsätta spela fotboll hur jobbigt det än blir med mitt knä! Imorgon har vi också tid i Uppsala för att köpa ett bra knäskydd som kommer underlätta för mig och det kommer kosta runt 3 tusen sa han så han skickar dit en remiss för då kanske det blir gratis eller billigare.

Men hoppas allt ordnar sig när jag fått ett riktigt bra knäskydd så jag kan forsätta sattsa på fotboll för jag älskar verkligen de och det är min största önskan!

Nytt i garderoben




Svarta tights från lindex 2-pack 79 kr


Röd väska från lindex 49 kr ordinarie pris 199 kr

God morgon!

God morgon sötnosar! Hoppas ni sovit gott :)
Jag har sovit ganska gott men de va för varmt i mitt rum så det vaknade jag hav klockan halv 9. Här får ni se på min goda frukost jag ätit :P
 En ciabatta macka med lövbiff i med små tomater i sidan, ett glas äppel juice och en burk med annanas , mango och kiwi :)

Out fit


Gusk-Håbo ff

igår va det seriepremiär mot Gusk i uppsala. Matchen var verkligen inte lätt och jag spela jätte dåligt, fick aldrig igång benen och jag måste verkligen börja spela som förut innan jag blev skadat.
Hela första halvlek gick och det stod 0-0.
Andra halvlek spelade jag bättre. Efter ett tag gjorde gusk mål och vi låg under och jag mådde sjukt illa och kände mig spy färdig på plan men jag ville inte byta förs jag gjort ett mål för jag kände att jag va skylldig mitt lag de eftersom jag hade spelat så dåligt. Och äntligen gjorde jag också mål när det va 6 minuter  kvar av matchen och jag grät av hur illa jag mådde och mitt lag sprang på mig ocg bah : bra natta och jag bah: jag mår jätte dåligt medans jag grät hahah.  Så slutade matchen , 1-1  :)


slagit vad!

Jag , Melinda, Daniel och mario har slgit vad. Vadet är att jag och melinda inte får sminka oss förs skolavslutningen. Ifall vi klarar det får vi en marabou var och om inte får dom 30 kr var.  Det är ju lite tråkigt att man inte får sminka sig för det är kul att göra sig i ordning om man ska någonstans. Exempel gröna lund , stan , fester, på besök osv. Men det finns också massa fördelar me att inte sminka sig och jag tror inte jag behöver rabbla om några exempel för alla tjejer vet nog ;) Men jag vet att jag och melinda kommer att klara oss fint :D


Dagens out fit



Träning

Idag cykla jag,dina,melinda och fanny till träningen tillsammans :)
Träningen gick inte så bra idag men det va kul ändå.

Gårdagens out fit


Årets första kulglass!

Igår i skolan på våran rsat cyklade jag och mina vänner till mia för att äta årets första kul glass!
Va hur gått som helst :p

Träning

Har träning om 45 minuter på björkvallen , gräsplan och den slutar halv nio så jag tror inte det blir något mer bloggande idag. Så ha en underbar kväll ♥

Bäst i test :)

Mamma köpte nyligen Nya ansikts saker och jag har helt seriöst aldrig använt något bättre!!!
jag använder dom varje kväll :)


Förresten!

Här är en ny tröja från gina och en sport bh från new body som jag köpte av ida :)

 250 kr från gina
 150 kr från new body :)

Dålig uppdatering

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen men dagarna har varit krävande och jag har varit på dåligt humör på eftermiddagarna så det har inte riktigt funnits något sug till bloggandet.

 Dagens out fit :)

RSS 2.0