Mellandagsrea!

Igår utnyttjade jag mellandagsrean ,hitta lite grejer men gud vilket kaos asso!
Det mesta låg ju på golvet!  Orkar tyvär inte att lägga upp några bilder  känner mig väldigt slö idag orkar ingenting! Kan bero på att Ida och Anna sov här och vi var vakna till fyra sen vakna vi vid 12 av att mamma väckte oss och då blev de ingen frokost först två. Låter ju hälsosamt va? haha men kul hade vi!  Störda tjejer men de är ju anledningen till att jag älskar dem!

 har inget med saken att göra men jag kände ändå för att lägga ut årets klassfoto!

Trevlig jul

Julen var toppen, fick allt jag önska mig.I år fick jag också vara tomten hahah tappade byxorna hela tiden men annars gick de bra !



 Julens outfit :)

Hoppas ni har haft en lika toppen jul som jag!

23 december

 Imorgon gäller de,då får man äntligen öppna alla paket som suktat mig så länge under granen!  Har ingen aning om vad jag kommer att få men det är ju de som är grejen. Är riktigt nyfiken!


Anna gästbloggar

hallåjjj annie pannie här!

jag och nattie har nyss tittat på det regnar köttbullar, super kul.
jag kom på min förälskelse i Steve, den lilla pratande apan. so sweet!
natta har kanske inte världens bästa humor men men... man har vant sig!

sedan bjöd hon mig på en mumsig hemma gjord havreboll!

oj nu kommer pappa... hejsvejs!
puss

hell yeeh!

Nu är de bokat och klart! Den 6 januari åker vi till EGYPTEN och stannar i två långa veckor!
Januari är den värsta månaden på året ska bli skönt att slippa mer än hälften! Saknar alla fina sommarkläder men framför allt saknar jag sommarn.

 Här har vi några sommar outfits från i somras

KLART!

Igår åkte jag och min kära syster till kista och köpte våra sista julklappar! Känns väldigt skönt att vara klar.
Måste berätta att i år har vi rekord många julklappar under granen,hoppas dem flesta är till mig hihi :)

 Outfit


TIDIGT!

Idag vaknade jag klockan nio för klockan tio hade jag mitt sista träningspass hos min underbart trevliga sjukgymnast! Tränade extra hårt idag för delvis var de ju sista gången för i år och så är de nämligen så att jag ska på mitt första återbesök på sjukhuset efter operationen. Har verkligen sett fram emot de,hoppas jag får höra bra nyheter ! Ett exempel är ju att jag får börja spela fotboll igen. Vill verkligen höra det.Orkar inte vänta mer .

 Bilden är över ett år gammalt, hade precis skadat knät här.

pizza by me!

Nu ska jag baka pizza till mig och mina systrar och bröder!
Första gången så hoppas de blir bra,älskar hembakad pizza !
wish my good luck!

 puss ♥

IDROTT

Imorgon ska jag och ida hålla uppvärmningen på idrotten,kommer bli grymt för de är nämligen så att vi ska värma upp folket med dans!  ser verkligen fram emot det. Låten vi ska dansa till är las ketchup ,va min favorit låt när den kom ut och dansen är ju fantastiskt så de ska bli yber kul att dansa till den imorgon!

 
finns de liksom någon som inte kan dansen? ne tänkte väl de!

BILDER




 Där har ni några bilder från gårdagen :)


god frukost!

Imorse vakna jag av panik eftersom jag trodde jag var sen till brorsans cup men de visade sig att den hade ställts in. Skönt tycker jag eftersom jag inte hade någon vidare lust. Just nu sitter jag och äter frukos , färskt bröd och croissant , ÄLSKART♥




Bilderna från igår läggs ut senare PUSS♥

MYSIGT!!

Halv sju ska jag till den sötaste anna i världen, de är nämligen så att hon har en liten adventfest för oss tjejor. Ska bli så underbart mysigt har ingen aning när jag kommer hem men jag ska försöka blogga då iallafall.
Men nu måste jag iväg och fixa med hennes present så HÖRS!♥

 Outfit :)


Fullt upp!

NU är ÄNTLIGEN alla prov gjorda så inget mer pluggande! På måndag sätts betygen hoppas de gick väl känns nog rätt bra har iallafall inget ig i något ämne men jag vet att de är alldeles för många G borde sattsat mer på VG så jag känner mig besviken. Men inget att deppa för :)

blablablablabla

Godkväll!
 Nu ska jag kila iväg på dinas träning så detta får bli ett kort inlägg, hörs kanske senare ikväll då jag förmodligen berättar mer om min dag puss!

Tisdagens outfit

 hinner inte rotera nu, ni får nöja er så :)


FJORTIS TIDER!

kolla vad jag hittat!!

Måndag

Jaha då va denna dag nästan slut. Rätt fullbokad dag skulle jag nog påstå . Det började med skolan och idag slutade jag tre,direkt efter drog jag hem och ordnade några saker sedan va de iväg och träna hos min sjukgymnast. Va riktigt skönt idag för jag ägna de mesta av tiden på löpbandet med musik i öronen. Bland de bästa som finns, de är så himla skönt!! vid halv sex kanske de var kom mamma och hämta mig och vi åkte för att handla och sedan va de hem och laga mat! Vilket blev hamburgare och pommes frites , MUMS!



saknar de ..........

► Play the moment

▌▌ Pause the memories

■ Stop the pain

◄◄ Rewind the luck

Det började med sekunder, sekunderna blev minuter, minuter blev timmar, timmar blev dagar, dagar blev veckor, veckor blev månader, månader blev år ♥
 

Det gick för fort, saknar de för mycket. Hade fantastiskt kul och gav de halva mitt liv <3



Ny design!!

Börjar bli dags att byta design va?? Lite för somrig tycker jag iallafall.
Jag känner någon som är duktigt och hon gjorde även min nuvarande design. Måste se till at ta några vintriga bilder först.

Nya fotbollsskor


Nytt i garderoben

 jätte mysig må jag säga!
Köpt från lindex 299 kr.


God morgon!

Hepp idag vakna man klockan halv tio av en högljudd familj!
Finns inga planer för idag, man får helt enkelt ta dagen som den kommer. ELLER juste dina har match ikväll som jag ska kolla på och efter de blir de en lång dusch!!
Annars ingenting, men nu ska jag ut med hunden min. Hörs hoppas ni får en bra dag!


UNDERBAR <3


opererat knät

De ni då missat medans jag inte blogga va ju då att jag operera knät. 28 december blir de återbesök på sjukhuset och då får jag veta när jag får börja spela fotboll igen, men jag får jogga och springa lite nu FAST på rakt underlag.


Länge sen!

Var länge sen jag blogga men de har varit så mycket med skolan men nu , ÄNTLIGEN återstår de bara ett prov på denna termin, känns jätte skönt och lättande att de nästan är slut pluggat för i år!! förra veckan hade vi liksom tre prov och jag hoppas verkligen jag lyckades där, vi hade två i matten där jag hoppas att jag fick VG, och ett i svenskan där jag nöjer mig med G.Vi får hålla tummarna :) Men nu tänker jag iallafall blogga regelbundet igen ! 

 
Snart är de jul, de går väldigans fort nu! Här är iallafall en passande låt :)

RSS 2.0