Fredag

Nu är det fredag och näst sista dagen, alltså så åker vi hem imorgon.
ikväll blir det fest , vi ska på coz.
Har aldrig varit där men det är ju kul att prova på nya saker. Vi ska dit med Emma Hedin och Emma andersson, riktigt schyssta människor. Men innan cos när dom har slutat då ska vi baka marabou tårta :P Jag tror att det vart så att vi skulle baka de här , så emme och emma kommer hit när dom har slutat tror jag.
men nu hinner jag inte blogga mer det är mycket som jag ska hinna med idag så puss ha en underbar fredag kväll♥

  kusin och dina,jag älskar er! <3

Aqua Nova

Igår badade jag , rami och hans vän lukas på aqua nova och vi hade jätte skoj . Jag blev dissad av newwe och dina för dom valde att gymma istället av någon konstig anledning? sist jag och dina badade i ett äventyrsbad va lixom förra året och hur kan man då välja att gymma före att bada? hon kanske fick dåligt samvete eftersom hon inte hade kondistionsträning med mig ,rami och max tidigare i veckan haha.

skolan

idag följde jag och dina våran kära kusin till hennes skola och det va väl trevligt, trevliga människor trevliga lärare. Dom vet inte hur bra dom har det asso , deras skola äger våran.
klockan två hade dom profil och då har  newwe  dans så då skulle vi egentligen följa med men dina gjorde de men inte jag för jag , max och rami va ute och körde lite kondistion.
vi joggade en bit och sen körde vi intervaller och till sist joggade vi ner. Det va värkligen skönt att röra på sig och känna att man gör nåt man kommer få nytta av,och det va ju bara en minus idag och då får man passa på att vara ute.


bio!

idag blir det bio klockan halv 7 , filmen är farsan har hört att den är as bra!!
 

shopping

shopping i kupolen är alltid naajjs!

  allt kommer från ur och penn , alla örhängen kostade 20 , ringar 25 och halsband 30 , det var super rea!

 skor från skohuset 99kr
 snickers från hm 120 kr  tror jag det va?
 dagens köp va alltså det här :)

Thai mat

För några dagar sen åt jag , dina nivin, katrine och emma thai mat på agnes och det var riktigt mums, här ska ni få se på några bilder.


 dina älskar vårullar !:P
 det va bara newwe som kunde äta med pinnar XD :)<3


rami stekte bäst!

igår var det pannkaksstekning , jag och dina hade inte ätit någon lunch och rami och newwee fick äcklig skolmat så alla va utsvulta vi 4 så vi bestämde oss för att göra lite pannkakor.
RAMI var självklart mästaren i köket och ägde skiten ur alla andra på att steka eller tvärtt om XD??

dagens out fit :)


Dalarna

Nu är man i Dalarna , kom hit med tåg i fredags och det blev 35 minuter försenat. ni får ursäkta för en dålig uppdatering men det har ju inte funnits någon tid till bloggandet för man har ju så himmla fullt upp här.ska försöka att blogga lite mer puss♥
min och dinas packning :)
lite mums hade man med sig! :P

Hemmas hos ida

Idag sluta vi halv 4 och jag och ida drog hem till henne direkt och vi har hunnit äta en semla och hon har duschat håret och nu fönar hon det. Vi hade tänkt  åka till infra och äta pizza där vid halv sex , ida förslog det och jag var lite skeptisk i början för jag brukar aldrig äta sån mat på vardagar så det här is the first time.
bloggar när jag kommer hem puss ha det gott♥

 en gammal bild på ida :P


semelldagen!

nu har jag precis ätit en semla och en  muffins som jag , dina och melinda baka idag, det är nämligen så att vi ska bjuda franska klassen på gott gott :P


Strul med blogg.se

Det gick inte att logga in idag så det gick inte att blogga men nu så gick det plötsligt ´så ni får verkligen ursäkta för en dålig uppdatering

dagens out fit :P

Bakar franska läxan !

vi fick tre franska läxer till onsdag , läxa ett : Gloser läxa 2: läs text ut franska boken och översätt läxa 3: baka fransk äppelpaj.

 man kan seja att det går så där, det gick ju bra att göra degen men mitt problem är att jag lad in pajen i ugnen för en och en halv timme sen men den blir aldrig klar!?? den skulle bara vara inne i 30-40 minuter fattar ingenting?! Jag är ju inte så förtjust i äpplen så jag la annanas på pajen istället men det kan väl inte bero på det ?......................


Dagens köp

 från go west 150 kr men det va 70 % rea på den :)


måndag

Nu är det måndag och det är dags att gå till skolan, idag slutar man klockan 2 :)

 måndagens out fit :) <3

God kväll sötnosar!

aa det finns inte mycket mer att skriva ikväll och imorgon är ju det skola så då måste man lägga sig tidigt idag och för att jag ska kunna få vakna senare imorgon tänkte jag välja kläder nu :) Ha en trevlig kväll och lägg er tidigt puss och kram ♥


Gud vad naajjs!

Gud vad skönt att alla prov är gjorda nu!
Har pluggat på som en galning varje dag sen efter jullovet men nu är det slut pluggat för ett tag hoppas jag, det har verkligen varit så mycket i skolan och jag förstår mej inte på mina lärare ibland.
Några veckor har vi inga prov och det kan t.o.m gå månader ibland och sen när vi får prov då kommer alla samtidigt , vi får prov typ i alla ämnen samma vecka eller veckan efter.
Varför kan dom inte dela upp det lite grann så att det inte blir så mycket på en gång?
Den här veckan tror jag att vi får tillbaks matte proven och so provet och jag hoppas att jag fick vg minst!!


bestämt!

på fredag efter skolan tar jag och dina tåget från uppsala till dalarna.
Det ät nämligen så att vi kommer att ängna sportlovet där, och när vi ska åka hem då hänger hon på till bålsta :)

 jag och min kusin :) <3

Glad valentin!

glad alla hjärtans sötnosar! hoppas ni har haft en underbar dag för de har iallafall jag haft :) just nu sitter jag och kollar på film med med alla hjärtans dag godis och det är ju mysigt! :P


1-0 till håbo!

nu är jag hemma från matchen och det slutade 1-0 till oss och gissa vem målsättaren va!!?? :P


Fredag!

aa nu är det fredag ocg det har ju inte börjat så bra, idag va det so prov och det känndes som om det gick bra för jag kunde svara på alla frågor  och va jätte säker så förhoppningsvis så är det ett mvg! aa det va ju ganska bra men sen när jag kom hem så stoppade man i sig något och så började man städa direkt i hela huset  , va jätte stökigt hemma och idag kommer ju mina kusiner så städat ska de ju va då.
Men seriöst så hade jag hellre velat va me några kompisar istället! men aja alla fredagar kan ju inte va perfekta och den blir genast bättre när mina kusiner kommer. Och vi ska sova i våran stuga idag :)

i morgon är det match så det är samling 11 så då får man inte va vaken så länge idag :p




 jag är as sugen på marabou!! :P


träning

nu har jag precis tränat med damerna  alldeles själv tyvär för ingen annan i laget pallade så det va lite pinsamt att träna med dom själv men aja det gick ju bra :P dom vill att jag ska träna med dom mer så det är jätte kul :)
imorgon har mitt lag träning så då får man väl haka på där. Men jag hinner inte blogga mer  nu, ska duscha , äta och plugga lite och det är en av anledningarna till att jag har dålig uppdatering för vi hade 2 prov förra veckan och på fredag har vi ju prov och då måste man ju plugga hela tiden!

puss och kram // Natalie♥

good night

nu tänkte jag föna och platta mitt hår och sedan ska jag lägga mej och läsa för imorgon är det ju skola igen :) imorgon har vi bild och melinda och ida ni vet vad det innebär? :P <3


1-1

nu har man varit hemma ett tag och hunnit duschat och gjort mej en fruktdrink som var riktigt mumsig :P

matchen gick skit det lossnade aldrig riktigt för mej ,visst jag gjorde vårat mål men jag sög matchen igenom de gick verkligen inte bra har aldrig spelat så här dåligt i mitt 6 åriga fotbollsliv!!!


 lite matrial :)
en skål med mango och annanas
 drinkarna jag gjorde till mej , maya och dina och det är bara ren frukt :D

match och träning!

nu är träningen avklarad fast det va ju ett tag sen hahha men jag har inte hunnit blogga men nu återstår det en match som börjar klockan 18:10 så det är samling 17:00 så vi åker om en kvart so wish me good luck! <3

tidig träning

imorgon blir det träning på konstgräs klcokan 10 så då måste man vakna rätt tidigt och för att klara det måste man lägga sej tidigt så det här blir sista inlägget god natt alla söta läsare ha en trevlig kväll♥

 gammal bild :P

mys med tjejerna

igår va  det lite mys kväll med tjejerna , ida och anna och vi hade grymt mysigt och vi såg på värsta braiga filmen:P det omysigaste på hela kvällen var nog när vi bråkade om vem som skulle sova längst ut hahah lite omoget men sånna är vi XD
 vad kan man seja?
dina har en snygg rumpa?anna våldtar mej!

Avatar

idag var man i kista och såg på avatar med sin kära familj, en riktigt bra film rekommenderar den verkligen!! och vi åt också middag i kista och det vart spanskt för min del. idag var en toppen dag med familjen helt enkelt!
 


matte prov

idag va det matte prov och det känns som om det gått hur bra som helst, imorgon ska vi forsätta med  b delen och hoppas det går lika bra :) ikväll blir det fotbollsträning och jag har världens träningslust så det går säkert bra :)


scrolla ner!

nu får jag fortfarande komentarer om att ni vill se bilderna från fannnacupen men det laddade jag ner igår så det är bara att scrolla ner till sista * fannacupen * inlägget :) <3

pulka dag

idag va det ute dag med skolan i kvarnkojan och det va hur  kallt som helst!! jag frös seriöst ihjäl mej men vi hade faktiskt ganska kul:)  vi åkte pulka och jag är en så proffsig pulkaåkare så att det inte sant!

vi gjorde vår egna lilla eld :P


bilderna kommer!

bilderna från fannacupen kommer snart men jag har inte så mycket tid till att ladda ner dom för det tar ju ganska lång tid och alltingen sitter jag hemma och pluggar arslet av mej eller så har jag träning men jag ska försöka ladda ner dom den här  veckan och samma gäller med bilderna från shoppingen :)

ville spy!!

ikväll va det ju kondistionsträning och det var så jävla jobbigt för mej eftersom jag inte hade sprungit på tre veckor pga att jag har varit i egypten. och det här va bra mycket jobbigare än tidigare kondistionsträningar , dom andra var inte ens jobbiga om man jämför dem! vi skulle springa intervaller eller vad det nu kallas och det va grymt jobbigt! jag vet inte om vi sprang 6 eller fem km men man fick bara en minuts vila innan man börja springa igen och jag fick tårar och maskaran bara rann jag kunde inte hålla mej jag ville spy för att slippa springa mer kände mej faktiskt döende! men tro det eller ej men nu är det över och imorgon blir det kondistionsträning ( igen :s)  med damerna och sedanär det  fys direkt efter :)♥


mini shopping

♥idag mini shoppade jag , dina och min kära mor i centrum, vi hitta ju inte så mycket men det får duga.
Man får väl åka till stan eller nåt när man har lite mer pengar:) bilderna på det jag shoppade kommer imorgon då jag också ska ladda ner cupbilderna :) men nu har jag faktiskt tänkt att gå och lägga mej och läsa ur min grymt spännande bok så god natt sötnosar hoppas ni sover gott och får en lyckad morgon puss ♥


fannacupen

aa igår kom man hem efter en underbar helg med bara fotboll! hade grymt kul fast att det inte gick så bra men man kan ju inte vinna hela tiden eller hur? vi kom iallafall till b final och det är faktiskt inte så dåligt tycker jag :)  och min önskan slog in , jag blev matchens lirare på  finalen! hahah då man faktiskt minst anade det för alla andra matcher har man hoppats men då har man inte blivit och så sista matchen ger man upp och då blir man , hahah så vart det förra året också! jag älskar mitt lag och vill tacka för en underbar helg med fotboll och så körde vi ju lite bowling också :) :) <3


RSS 2.0