TRÄNING

Sitter och äter frokost nu,ska snart iväg på zumba träning. Blir tyvär ensam idag för att Anna är sjuk men det ska nog bli kul ändå. Ligger lite efter med tiden just nu så det här fick bli ett kort inlägga, ciao!


Min bebbe!

Pratade med min bebbe Ida nyss, så söt och en smula störd!. Men det är därför jag älskar henne. Pussa dig själv när du ser det här Ida, Pussss!
Vi kom överrens om att vi ska träffas hemma hos mig ikväll.Ska bli mysigt att ha lite tjejmys med tjejsnack osv.

Här har vi henne!

*****HELL YEEH*****

Vet ni vad? Jag har precis pratat med mamma och pappa och dem ska köpa ett teminskort till mig så att jag kan träna i träningshuset. Jag Anna har bestämt att vi ska träna Zumba där. Det är ett lite roligare sätt att träna men ger lika bra reslutat som att t ex gymma! Ska bli jätte kul för att jag älskar verkligen att träna och så har man ett trevligt sällskap också.

 

jaha

Yooo coolingar!

Vaknade idag och kände mig frisk, känns toppen efter tre dagars feber,hosta,konstant huvudverk och ont i halsen!
Men valde dock att stanna hemma för säkerhetens skull. Vill ju inte smitta mina fina vänner. Tråkigt att denna fredagen gick åt pipan men har ju fortfarande lördagen kvar som jag troligen spenderas med min söta Ida.

HÖRS PUSS♥


Love you mum!

Nu blir det att dricka en kopp te med mum.En fantastisk kvinna som jag gör allt för!
Älskar dig mamma du är underbar det är din förtjänst att jag klarar mig igenom all smärta,alla hinder och all oreda helt enkelt. Du har gjort mig till den jag är idag,en person jag är nöjd med.

Ha en trevlig kväll alla läsare puss♥


Influensa

Har tyvärr råkat ut för influensan som går nu,så idag har jag varit hemma och det är jag imorgon också. Hoppas jag hinner bli bra tills helgen och om inte så hoppas jag att jag blir bra under helgen. Det är rätt mycket i skolan nu så jag har inte tid med att vara sjuk.

 Vill tillbaka till Egypten!
Där kunde man inte råka på någon influensa,där fanns inge snö,man kunde bada,ingen skola,inga läxor.
Vilket paradis va?

skidor!

Igår åkte jag med skolan till Borlänge för att åka skidor i Romme. Vi hade en egen buss som lämnade lilla Bålsta klockan sju och tog oss hem klockan halv fyra. Usch så trevligt jag hade! Både på bussresan och i backen!
Var dock den första gången jag åkte skidor men bra gick de.Vårt första åk förutom barnbacken var gröna backen som tog oss en hel timme! HAHAH Dina åkte av banan och in i träd flera gånger och hon som ändå åkt skidor innan, jag ramlade inte en enda gång på hela dagen. Erkänn att det är grymt för första gången? Under dagen blev jag bara grymmare och grymmare. Det slutade med att jag åkte röda backen. Jag är så STOLT över mig själv!
 ÄLSKAR HJÄLMEN!
 Vår buss :)


LOVE TO YOU GUYS <333

RSS 2.0