God natt

Nu ska jag lägga mig så god natt sov gott och hoppas ni får en lyckad morgon!

Barcelona-Arsenal

Matchen slutade 2-2 tyvär, jag hade ju hoppats på att barcelona skulle vinna och jag dina,ida,melinda och anna hade slagit vad. Jag dina och ida höll på att barcelona  skulle vinna och anna och melinda höll på arsenal. Förlorarna skulle köpa tuggummi och klubbor men eftersom det blev lika blir det inge godis alls:(
Men jag blev så irriterad i slutat! Dom bytte zlatan och messi när det stog lika och så blev Carles Puyol utvisad! Fan asso, om dom inte hade bytts ut och han inte blivit utvisad hade säkert barcelona vunnit! zLATAN VA VASS IDAG PÅ PLAN ,kul att se att han är i fotm igen.

Onsdag

idag slutade vi klockan halv 4. Efter skolan gick jag,dina och anna hem till anna och va där tills klockan 7 då jag och dina gick hem. Klockan kvart i 8 kom våran tränare för att hämta oss. Vi fysade i en timme sen skynda man sig hem för att se barcelona-arsenal.

Intervaller

Nu börjar det bli träningsdags och det blir intervaller tyvär, men våran tränare sa: ifall det är bra närvaro på intervallträningen på tisdag blir det era sista intervaller. Hoppas alla kommer ihåg det och kommer för helt seriöst så pallar jag inte mer. Det är bland det jobbigaste en människa kan gå igenom!


Tisdag

Idag va det en vanlig tisdag i skolan förutom två saker. En av sakerna va att vi hade so prov (religion) kändes som om det gick bra kunde iallafall svara på alla frågor med ett säkert svar. Andra saken var att hela klassen började bråka om att vissa sa att det är nämre till uppsala än till västersås och alla hade olika åsikter. Allt började när vi hade mentor tid och diskutera vilka gymnusium vi skulle gå på och då fanns det två allternativ för mig, västerrås och uppsala för där finns fotbollsgymnasium och jag vill ta västerrås för de är närmare och det tycker ida också men melinda,daniel och viktor tycker tvärtom så då började det diskuteras och det blev jätte många inblandade och alla skrek hahah det va as kul XD

Idag gick jag , dina och anna hem från skolan duktigt va? Det är jätte fint skönt väder idag, det är 14 grader i solen.

Ute med max

Har nyligen kommit hem efter en lång promenad med hunden med anna och eli. Vi va typ ute i två timmar så är helt slut i benen.Nu är klockan ganska mycket så jag tror jag ska borsta mina tänder, logga ut från msn och lägga mig och läsa lite i min jätte braiga bok så god natt puss♥

disgusting

så här ser skolans korv ut! Haha visst ser de gott ut?
 Man tappar aptiten! Hur kan man servera de här?!

Helgen

 Fredag:

Tyvär har jag inte hunnit uppdatera i helgen men nu ska ni ändå få veta om vad som hände under helgen.
Det började på fredagen hemma hos anna där vi åt en god middag och sen såg vi på prinsessa, en jätte bra film. Sedan forsätte vi kvällen med en till film som gick på tv och lite gott till. Vid 12 ( tror jag) kom mamma och hämta mig , dina,ida och melinda , anna kunde tyvär inte följa med.Hemma hos mej såg vi yttligare på massa filmer innan vi gick och la oss.

Lördag:

Vi vakna vid 9 för ida var tvungen att åka hem vid halv tio. När ida hade gått gick vi och la oss och låg till 11 då vi gick upp för att äta frukost. Efter frokost lata vi oss , fixa oss och sen gick ut för att träffa daniel. Vi gick i typ 25 minuter sen hann vi bara träffas i 10  minuter sen sprang vi hela vägen hem för att vi skulle äta , det blev grillat! mums!:P
Sedan såg vi på film och efter filmen gick vi ut till ett dagis och gunga i en chinagunga och där satt vi tills det kom en jätte rolig pojke med bäst humor! vi blev bästa kompisar haha :D

Söndag:

Melinda sov hos mig igen och klockan 10 var det träning och det gick sådär, efter träningen pluggade jag so (religion) för vi har prov på tisdag.


Nu är det fredag!

Gud va skönt med fredag!
Veckan har gått så fort. Kvällens planer är att jag ska ha fredagsmys med mina 4 små englar, Anna,Melinda,Ida och Dina. Vi har inte riktigt bestämt vart vi riktigt ska va och vad vi ska göra men jag tror vi bestämmer de i skolan.Påtal om skolan så slutar vi klockan halv två vilket gör att den här fredagen blir mycket bättre! Men nu ska jag ner och äta för min gulliga mamma gör frukost till mig idag :D
Puss kram hinner kanske blogga efter skolan hörs♥♥

Vill ha sommar!

hitta den här sommar bilden i något gammalt inlägg, vill  verkligen ha sommar nu, ha alla vackra sommakläder , vara ute och spela fotboll , sola osv :)

snart träning!!

snart blir det träning, gud vad jag längtar! :P <3

Torsdag

Nu har det städats hemma och hade tänkt att plugga lite franska snart. Idah har dagen gått ganska fort och vi har förlorat våran bästa lärare så jag är jätte ledsen för det för han gjorde lektionerna roligare :(
Men thats happend, inget jag kan göra.


Fys träning

Klockan åtta blir det fys , vårat lag har börjat träna fys med damerna på onsdagar så nu börjar det bli dax att byta om så vi kanske hörs sen puss Ha en Underbar kväll♥

En bild när jag fysar hos min sjukgymnast
Dina fysade också :P


surprise ida!

Ida har ju varit sjuk så länge så idag kom jag, dina , melinda och anna med blommor och choklad till henne.
Du är verkligen saknad hoppas du kommer imorgon du har ju varit borta hur länge som helst!

Onsdag

Här e dagens out fit.
Vi har ett till matte prov idag så wish me good luck!

jag har inge fläck på byxerna med det vart något konstigt med kameran.

Död!

igår va jag med om den värsta träningen jag någonsin tränat!
Vi hade intervaller och jag kunde bara göra 3 /9 stycken och sen gick de inte mer pga av mina axlar och fler saker. Mitt problem är att jag springer konstig, jag putar med rumpan, lutar fram ryggen,svänger på höfterna och så gör jag något med fötterna och då ser de jätte tungt ut när jag springer och då får jag ont i muskeloråden som axlar och vader.
Det är därför det är jätte jobbigt för mig att löpa men idag ska ja ringa upp min gammla sjukgymnast så kan hon hjälpa mig att springa rätt :D I övrigt har förra veckan och den här varit bland dom värsta , har varit sjuk men jag har ändå gått till skolan men det va två gånger de verkligen inte gick för jag hade vättskebrist och huvudverk så jag stannade hemma och trots de pluggade jag arslet av mig och igår hade jag tom feber men vi har så viktiga prov som det måste gå bra på!

Tisdag

Gog morgon alla glad! Hoppas alla sovit gott? Idag har jag matte prov och jag känner mig inte så värst redo men jag får helt enkelt byta inställning och bara köra ;)

jag var inte berädd här XD

Mer snö!

Gud kan de aldrig sluta snöa så att det kan bli vår! Har tröttnat på vintern för den har varat tråkigt länge :(


God morgon

God morgon alla hoppas ni sovit gott?
Ska ner och äta frukost nu så vi får höras senare puss!


söndag

igår skulle vi egentligen spela match mot bålsta ff men så började de tyvär snöa och matchen blev inställd. Jag blev as sur och irriterad för nu hade man ju vaknat packat , bytt om och installerat sig på de men så blir de inte av! Men då va pappa snäll och bjöd på bio istället.Vi åkte till kista och deladelite på oss, jag,anna och dina såg alic i underlandet, min lillebror såg på prinssesan och grodan och mina föreldrar såg på from paris with love. Våran film va jätte bra och jag älskar dom där små tjocka pojkarna , grymt söta! Sen vart de shopping och efter shoppingen åkte vi hem och kom hem vid tio.

riktigt balla örhängen!

Klänning: HM 149,90 kr
Linnen: HM 49,90 kr styck
tidnings tshirt: New yorker 79,90 kr
Blommig tshirt: New yorker 139 kr
Örhängen: ur och penn 29 kr

lördag kväll

I lördags sov anna hos oss och vi va hemma hela kvällen för vi skulle vara de me mina småsyskon för att mamma och pappa skulle ut på resturang och sedan festa så dom kom hem vi halv 4 på morgonen ungefär. Vi  såg på skräckis, åt glass med sjukt mycket chokladsås och såg på gröna milen och den är alltid lika sorglig och bra!

Mini shopping

 150 kr lindex
150 kr
de va rea på den så jag köpte den för 79kr399kr linde

Tack anna!

Tack anna för en trevlig fredags kväll  och en underbar lördags  morgon!
Igår  köpte vi hem mat från sibylla och då åt vi de framför tv:en. sedan skulle vi se på en skräck film som vi hade hyrt men anna och dina vågade inte kolla så då såg vi på madagaskar 2 istället och den är alltid lika rolig :)
Klockan ungefär 11 kom mamma och hämtade dina för hon skulle ha match dagen efter och det va samling tidigt så då vart det bara jag och anna och när dina gick valde vi att se på harry potter.

anna bjöd på konstiga böner med jätte mycket smaker, tex smörpopcorn,marchsmellows,jordgubbscheescake, kiwi

Fredag

Nu är jag hemma från skolan och har tom ätit. Det har varit en skön dag för att vi fick missa några lektioner för att våran lärare var sjuk så då fick vi alltså rast och på rasten gick jag,anna,melinda,dina,mario och alexander till pia och anna bjöd alla och det var riktigt schysst av henne :)
Ikväll kommer jag och dina gå till anna och där kommer vi ha myskväll och jag kommer att sova där men dina kan tyvär inte det för hon har match tidigt imorgon.jag och anna :)

Good night

Good night alla läsare nu ska jag lägga mig och se på film ♥

duscha mig frisk

Har Nyligen duschat vilket jag gör varje gång ja blivit frisk,det är som att tvätta as sig det sjuka för man känner sig så fräsch! Har också haft ansiktsmask och noppat ögonbrynen och smörjt in mej så jag är redo för skolan imorgon. Har också sett på sveriges värsta bilförare, älskar de :)


Hemma igen

Idag stannade jag hemma igen för igår kväll mådde jag jätte dåligt kunde inte äta eller dricka.
Men idag känner jag att jag mår bättre så jag är rätt säker på att jag kommer till skolan imorgon. Nu vart de en kortis men jag måste verligen plugga eftersom jag inte kunde göra de igår kväll så vi hörs puss ha en underbar dag♥

har inga bilder på den här datorn så ni får klara er utan ;)

Nytt i garderoben


  jeans jacka :399 kr lindex 
                                                                    blå tunika: 199 kr lindex
                                                                    rosa träja:199 kr lindex

Thai mat

Pappa bjöd mig och mamma på thai mat på lucky hous och det var riktigt gott och nu har huvudvärken släppt också!  


Ställt in veckans träningar

jag har ringt min tränare och ställt in veckans träningar på grund att jag måste plugga jätte mycket inför tre prov och det känns hemskt för jag älskar att träna!  Men på söndag har laget träningsmatch mot bålsta ff håbos utvecklingslag så den matchen ska jag iaf va med på :)

 här är en bild på julia,carro och jag på en träning, den träningen hade våran tränare glömt västar så för att skillja oss  från andra laget hade vi toffsar på huvet :P <3


Ingen lust

Efter jag och mamma och pappa gick en bit på våran promenad kände jag att jag inte hade lust, jag va på dåligt humör och så var jag irriterad, vet inte varför så jag gick tillbaka så fick mamma och pappa forsätta själva.
Jag känner mig typ sur och irriterad och vet inte varför? har ni känt så?

Hemma

idag stannade jag hemma pga min huvedvärk.D agen går så fort när man är hemma. Jag vaknade klockan halv 11 och gick ner för att äta frukost och när jag hade gjort det började jag direkt att plugga matte.
Fick en del hjälp av min far för han är så duktig på matte och han gör matte mycket änklare för mig:)
Efter en timmes pluggande tog jag en pous för jag kände att huvet skulle explodera! Men jag jobbade en hel del men sen hjälpte jag iaf mamma med städningen och nu ska vi ta en promenad puss hörs sen :)

 Hitta den här bra låten på hannas blogg http://hannalarssoon.blogg.se/

huvudvärk

Har fortfarande super ont i huvet fast jag tagit alvedon så jag tror att det bästa jag kan göra är att gå och lägga mig och hoppas på de bästa. Hoppas alla mina underbara läsare mår bra och får en bra kväll, puss kram ha det♥

Vet att du ida också är sjuk så nu är vi sjuka tillsammans sötnos;)


 


VILL HA!

 
Dom här fina klänningarna kan man köpa på HM men jag har inga pengar nu, får väl tjata på mamma och hoppas att hon vill köpa dom till mig :P

Pluggat!

Nu har jag pluggat huvudet av mig!
Börja plugga direkt när jag kom hem från skolan så jag har pluggat i många timmar. Känner att jag har grymt ont i huvudet och mår lite dåligt också så vet inte ifall jag går till skolan imorgon.

 vet inte varför jag la ut bilderna på våra fiskar men visst va dom fina? XD<3

Förlåt!

Förlåt för en dålig uppdatering men de har inte funnits någon tid för att jag har pluggat så mycket inför alla våra prov<3

 jag pluggar men dina leker :p

God natt alla fina

Nu går jag och lägger mig  för jag ska upp tidigt imorgon för att jag har träning.
Puss och kram sov gott hoppas ni har haft en trevlig dag!♥


Hajar som hajar

ikväll har jag sett på hajar som hajar, en super bra film :D!


GRATTIS!

idag var det kalas och födelsedags barnet är min lille brors kompis och hans föreldrar är jätte bra vänner med mina så då firade vi hans födelsedag hemma hos oss och det gick väl toppen!

 här blåser han ut ljusen :)


SAKNAR!!

Saknar mig och dig , saknar oss alla tillsamman. Vi hade alltid jätte kul. Vi brukade se på film hela natten i stugan, gå ut med hunden , cykla och spela fotboll och sjukt mycket mer ! Vi gjorde allt och hade alltid jätte kul. Du var min bästa vän. Jag brukade berätta allt för dig och jag litade verkligen på dig till 100%.
Jag saknar verkligen allt, dina kramar dina närvaro och precis allt. Vet faktiskt inte vad som hände mellan oss  men jag saknar allt, brukar alltid sitta och tänka på allt vi gjorde och skratta åt allt sjukt vi kom på :)

 väldigt gammla bilder <3

Dagens out fit



pannkakstävling!

idag vart det ungspannkaka i skolan och då utmanade ida mig på vem som kan äta mest pannkakor. Det blev en tuff match eftersom ida är jätte duktig på att äta. Förloraren skulle köpa marabou till vinnaren och när de gäller marabou så kan jag bara inte förlora så självklart vann jag! ;)

Ida jag vet att du läser så jag vill påminna dig om min marabou på tisdag ;)


torsdag: Shopping/träning

igår åkte vi till barkarby och shoppade och sen åkte vi direkt till träningen. Kom 10 minuter försent till träningen men det gick bra ändå. Efter träningen var jag förbannad för att jag känner att jag inte kommit upp i min nivå sen skadan. Det tar tid att hitta tillbaka men jag vill inte vänta jag vill utvecklas och bli bättre och det är jätte jobbigt att känna att man inte är form än. Jag tänkte på det jätte länge igår och kunde inte sova så jag ringde pappa och han pratade lite vätt i mig som vanligt. JAG ÄLSKAR DIG PAPPA!  han stöttar mig varje gång jag känner mig nera och både jag och han sattsar på att jag en dag ska bli ett proffs , han betalar mycket för mig och jag gör många uppoffringar och tränar extra för att lyckas :)

 skor från skopunkten
 klänning kappahal 350 kr
klänning kappahal 399 kr väst kappahal 299 kr
 jeans jacka 499 kr men det va rea så jag köpte den för 120 kr, största fyndet!
 kofta kappahal 299 kr
ljus jeans kappahal 300kr
 skjorta kappahal 299 kr
leggings kappahal 300 kr
svarta leggings  199 kr kappahal

onsdag

idag har det varit en mysig dag pga att vi tjejer i klassen hade simning och det är jätte kul och man blir så avslappnad. Efter simningen fikade vi sen kom mamma och hämtade mig och nåra kompisar så att vi kunde va hemma hos mig.  
bilder från i helgen :) <3

Gårdagens out fit

jag har varit dålig på att uppdatera så ni får ni några inlägg :P

 Tisdagens out fit :)

bilder sen i måndags

här får ni bilderna från i måndags, vi hade bild och skulle skugga och sånt :P


premiär

igår va det  kondistionsträning och jag har fått nya joggingskor den här veckan och igår va det premiär på dem! dom är jätte sköna , känns lättare att springa med dom för dom är jätte studsiga och så har dom dämpare !: D

Otroligt!

Det är otroligt! Det känns som om brandalarmet alltid går när vi har lunch! Man hinner aldrig äta klart och förlorar mycket rast, det är ju hemskt.Kan inte brandlarmet gå på nån tråkig lektion istället?
Usch vad jag stör mig på det. Men förutom det så var dagen ganska bra, hade bara lite ont i huvet men det var bara att bita ihop.

Nu ser jag och dina på yes man,  hahah älskar jim carrey, älskar alla hanns filmer.
Han är så skön men ingen slår Adam sandler! En av mina favorit filmer med honom är : jiddra inte med zohan. Bästa komiken asso, men eftersom vi nu tittar på film laddar jag upp bilder från dagen senare.
Ha det bra puss ♥


orkar inte!

orkar inte blogga om nånting  så ha en bra kväll puss och kram♥

match med damerna

imorgon ska jag spela match med bålsta ff:s damer  med fanny i mitt lag men jag är fett nervös har aldrig gjort det förut. Men jag måste ha bra inställning och bara slappna av för då går det bra, jag kan ju spela fotboll och att spela med dom är i en högre nivå och jag vill ju komma komma högre :)

 jag och fanny på en match för kanske 1- 2 år sen? <3

Frisk luft

idag var man med anna och ida. Jag , newwe , ida och dina gick till anna vid två tiden och det var jätte skönt med de nykomna vår vädret. Vi va inne ett tag och sen tog vi oss en promenad :)

 anna lika glad som alltid :D  snygga newwe :)
 ily ida <3
 det fina vädret :P
jag är fett stark :D
 puss <3

Fredag

fredagen var en underbar dag! Visst jag va väldigt trött men vi slapp några lektioner och fick se på film så det va mysigt.Våran sista lektion var idrott och det var den roligaste idrotten jag varit med på!
Det va valfritt så man kunde välja vad man ville och då valde jag, dina,anna,melinda,mia,mario,max,viktor,andreas f och stoffe fotboll.
Alla går i min undebara klass och därför kan man bara släppa loss och ha kul med dom och bara va sig själv och det va verkligen alla, alla sprang omkring och bara skratta och fjanta sig. vi hade grymt kul och jag har upptäckt att det är jätte jobbigt att skratta och springa samtidigt! Vi får inte glömma alex som också va med på sätt och vis, han var domare. Han hade glömt idrottskläder och han ville ju vara med så det fick duga för honom och ´dessutom var han den bästa domaren som en männsika kan va! :P

på kvällen blev det föreldrar fritt så vi lagade tacos :P
 jag hackar grönsaker, jag är en riktigt mästerkock må jag säga ;)

Torsdags

i torsdags följde min kusin mig till skolan men oturligt nog hann hon inte va med så länge.
Turligt nog för oss andra blev vi hem skickade p g a  att taket lutade ner och det va ras risk.
Alla vart jätte glada och jag, dina, anna, melinda och newwe gick hem till anna och va där i kanske två timmar för att klockan 12 hämtade mamma och pappa och bjöd allesammans på thai mat på lucky thai och det var riktigt gott.  skål melinda :)
 dagens smycken :)
 anna älskar thai mat :P

God natt

´Nu går jag för att lägger mig så god natt sov gott sötnosar , hoppas ni får en lyckad morgon! ;) ♥♥♥♥♥


MVG!

vi har haft två prov om grekland , första är typ om antikens greklan och andra är om romarriket.
jag har också gjort en fördjupning som jag fick plus på för man kunde alltingen få plus eller minus .
Har man fått plus kan de höja ens betyg på provet tex om man har ett starkt g då får man vg om man alltså fick plus på sin fördjupning. jag hade skrivit 10 sidor om faraoner och hur dom begravdes i sina pyramider o sånt och de fick jag ett plus på. fÖrsta provet fick jag ett vg och på de nyaste fick jag mvg . Men för att jag fick plus på min fördjupning blev första provet ett mvg istället så jag fick mvg på båda proven och nu har vi slutat med grekland och mitt slut resultat vart alltså mvg. Nu har vi börjat med religion och det är väl spännande!:) <3

 det lönar sig med mycket pluggande :)


aj!

Kom hem ungefär halv 9 från en jätte jobbig kondistion träning!
Trodde jag skulle dö. Vi kör ju intervaller så våran tränare lägger ju alltid till fler och så ska man in på snabbare tid och så blir det längre sträckor. HATAR tisdagar tack vare det -.-'


 
efter träningen gick jag in i duschen för att duscha såklart och så rakade jag benen p.g.a att vi har simning imorgon, alla tjejers favorit inom idrotten ELLER tvärt om! usch hatar simning det är det värsta som finns !
Men iaf så gick de lite snett med rakandet, det va samma sak förra veckan också , jag tror att det blir så förr att jag rakar med gåshud på benen för det har jag nämligen haft dom senste gången jag rakat benen i duschen.

 förra veckans misslyckande:O



  idag . det svider jätte mycket ! ska hålla mig till att Waxa benen i stället


förresten..............!

De här klippet visade Melinda oss idag när vi kollade på Robert Pattinson och Taylor Lautner bilder och klipp på youtube.

 så här borde twilight slutat ! <3

peter pan! :P

idag var det väl en bra dag i skolan, första dagen. Man har ju saknat sin underbara stökiga udda klass XD
efter skolan hänkade Melinda och Anna med oss hem och vi satt vid datorn och kolla på Robert pattinson och Taylor Lautner klipp och bilder. Taylor är så himla snygg!!!!! jag skulle offra fett mycket för att få träffa honom. Han är sjukt snygg och så himla söt och så har han världens snyggaste kropp ju! men Melinda och Anna tycker inte samma sak så de va därför kollade vi också på robert pattintönt saker också .
Sen blev det film och filmen var Peter pan ( den otäcknade versionen) Den är as bra och så himla rolig asso, vi garva all the time hahah och Jeremy Sumpter är bara för het på den filmen. Drägglade fan XD
och det bästa är ju när han håller på med de där : I do belive in fairies , i do , i do hahah det äger ju XD



 han va 14 här , snyggare på filmen men han är ju fett söt!<3

Hemma

Dålig uppdatering igen men men försöker blogga så mycket jag kan, man kan ju inte lägga ner hela sitt liv på datorn right?!:P
I lördags kom jag iallafall hem från dalarna och jag hade med mig min kära kusin nivin .
på vägen hem bytte vi tåg tre gånger, vi började åka från borlänge - sala , sala - västerrås , västerrås - enköping , enköping- bålsta. när vi skulle ta tåget i västerrås vart det väldigt skoj, ska försöka förklara så mycket som möjligt.

 
Nivin: åker det här tåget verkligen till västerrås?

Natalie: jag vet inte , den är för tidig?

då kom en kvinna och frågade oss:

Kvinnan : vet ni om det här tåget går till västerrås?

Natalie: hahah vi vet inte vi undrar precis samma sak Xd

Dina: ska jag fråga någon på tåget?

kvinnan: aa gör det , jag gör också de.

Dina och kvinnan gick in och frågade folk och dina hitta en kvinna och då frågade hon :

Dina: vet du om det här tåget går till västerrås?

kvinna nr 2 : jag tror det, eller jag vet inte, jag är inte säker, men jag tror att jag är säker.

så dina kom tillbaka och sa vad hon hade fått höra och den andra kvinnan kom också tillbaka och hon fick ungefär samma svar.

Natalie: men aja skit it, hamnar där vi hamnar.
 
så till sist klev alla vi på tåget och vi hade en egen vagn tills en söt pojke kom och satte sig i samma vagn och vi lärde känna han och han va jätte söt och trevlig , ångrar att vi inte fråga om hans nummer XD


RSS 2.0