Eddie är bög!!!

Idol Eddie är bög!! Omg det trodde jag verkligen inte att han skulle vara. jag är super chockad :O
Men han är lika snygg för det men det är väldigt synd hahah :)


Älskar låten!!



Alicia keys- try sleeping with a broken heart

Träning

jag har varit hemma från skolan igår och idag så jag trodde jag va frisk och kunde träna men icke sa nicke. I slutet av träningen kände jag mig spyfärdig och mådde sjukt illa så jag är väl antagligen hemma imorgon också :(


Nytt från gina :)

99 kr med rea :)99 kr med rea också :)
 19 kroner :)
Jag köpte också ett pösigt linne med någon text på men den fick jag inte kort på, Försöker lägga ut den senare :)


Igår


 
 Gårdagens mat och out fit :) <3


Sjuk

Idag är jag hemma och är sjuk. 
Har väldigt ont i magen och huvet. Nu ska jag mamma och pappa åka till stockholm för att titta på soffor och en kudde till mig , Ha en bra dag alla underbara friska människor ♥

lillasyster har kommit hem!

Nu har min lillasyster kommit hem från ett fotbollsläger i Göteborg. Har saknat henne och det är jag förvånad över :D Med sig hade hon en stor marabou som hon vunit. Sitter och äter på en marabou nu faktiskt.

jag ny duschad, ni får ursäkta.
här har vi henne :D
här också :)




Främmande

Snart får vi främmande så jag måste ta mig en dusch.
 Ha en bra dag puss♥


Träningen

Mitt lag hade ju träning i morse och här får ni några bilder. Jag vill också passa på att berätta att jag och dina och min hund gick hem från träning och det tog typ en timme hahah XD  Det va  härligt att se på träningen idag , för det första va det ett härligt väder och så va det så att dom två som gjorde dom två första nickmålen på min kalle (tränare) skulle han köpa chokladkakor till nästa träning och grattis säger vi till Emma och Caroline ! :)



jag ser bara för störd ut på den här bilden
melindas söta lillebror


Tjejkvällen ``perfekt´´

Igår klockan sex vad det tjejkväll för alla tjejer i klassen och helt seriöst så kunde kvällen inte bli bättre!!Vi åt middag tillsammans,fika,såg på film och åt chips,popcorn,lösgodis marabou och mer :) HAHAHA jag spydde ju typ också, vi körde farfars kalsonger och det går ut på att man ska säga något kul och meningen måste innehålla  farfars kalsonger. Jag sklle då rapa och dricka läsk i min mening men  när jag drack fick jag en skrattattack och drickan typ fastna och jag kunde inte få luft men jag forsatte att garva medans jag tog mig till disken och ida slog på min rygg och till slut kom allt ut och det luktadee bajs. UCSH ,hatar lukten av spya men jag fick iallafall alla att skratta hahah. Kom hem vi halv ett efter att vi skjutsade hem några tjejer och jag la mig vid ett för idag skulle man vakna tidigt för  att titta på lagets träning klockan 10 :)


alla va inne i filmen XD
 kommer mer bilder  sen:)



Dagens planer

idag åker mina kusiner vid 12 tror jag.
Klockan 1 ska jag dina och anna cykla till innebandyhallen och kolla på mixdagen för att melinda är med och äta cuphamburgare  för cuphamburgare är de godaste hamburgaren som finns! :P Efter det ska vi cykla till ishallen och se på en dansuppvisning med ida.
Ikväll blir det tjejkväll med alla tjejer i min klass hemma hos hanna.Vi ska äta där och så har vi delat upp så att alla tar med sig olika saker. Jag och dina ska ta med oss tre påsar popcorn och ett kilo godis :)


Gårdagen

Igår kom mina kusiner hit men dom åker tyvär idag :(
Men igår gungade jag , dina och newwe på dagiset en minut bort från vårat hus och prata i telefon och lyssna på musik. Efter ett tag  ringde ida och ville komma och de fick hon ju självklart och med sig hade hon anna.Vi bestämde  oss för att cykla  till daniel och det gjorde vi och där va vi en timme ungefär innan vi cyklade hem.När jag dina och newwe kom hem hade vi lite mys pys och såg på catch me if you can med tom hanks och  leonardo dicaprio.


Tidiga presenter

jag fick tidiga födelsedagspresenter av min älskade mormor :)En god parfym :)


Nytt

Igår åkte jag och mamma till jakan och det här köpte jag :)

Hudfärgade och svarta nylonstrumpbyxer
 Micheal jackson tavla :)

Deprimerad

Har inte bloggat på grund av att i Onsdags på träningen hände det något med mitt korsband så jag kan inte spela nu, mina tränare och skolsyster tror att det är en blödning  där och att jag kan spela så fort knät svullnat ner.Mitt knä kommer aldrig  bli som det en gång varit pågrund av att mitt korsband gick sönder i somras på zlatancamp. Men jag har varit så rädd att korsbandskadan har gått upp och jag inte får spela på ett halv år igen och varit väldigt lessen. För då måste jag operera. Men förhoppningsvis så kan jag spela om max en vecka och för att jag inte ska få fler *blödningar* måste jag träna mitt knä varje dag en halvtimme . För ifall det händer som det hände i onsdags tar muskler emot tyngden som kommer på korsbandet och då blir det inte så ofta blödningar.


Buuhu .....

Barcelona förlora oväntat med 3-1 !!!

Barcelona-Inter

Nu spelar barcelona mot inte så kolla på matchen för den lär ju bli intressant :)


Tisdag

Det är bara tisdag och veckan går verkligen inte fort, när jag vakna trodde jag att det typ va torsdag så jag va ju super glad :) Idag slutar jag fem över två och det är as skönt. Ska cykla till skolan med anna idag :)



en bild på min söta tvilling :)


Ful design, jag vet

Ni får ursäkte för en mindre lyckad design men jag jobbar på de  så de får väl bli den här så länge men så fruktansvärd är den inte :)

Bilder

Här är några bilder på mig och ida när vi stog i cafeterian :)



irriterad!

Det är dags att byta design och det har jag tyckt ett tag men det blir bara strul med det hela tiden för jag har gjort en jätte bra header men det blir bara fel när man lägger in den och jag vill verkligen bli av med min vintriga design nu!!!! :(


Träning

För några timmar sen var det träning med ett gäng underbara flickor :) Träningen gick sisådär men det va as kul iallafall och speciellt kul är det att träna på konstgräset när det är soligt och varmt. Man för största sommarkänslan!


New shoes!

Dom här tjusiga skorna fick jag av mina älskade föräldrar idag :D



Marabou passionsfrukt

Mamma har precis kommit hem och hon hade med sig en marabou passionsfrukt och den va super god!
Men de står på marabou pappret att de bara är en tillfällig smak så den kommer ju inte vara kvar men den va iaf super god :)


Pluggar svenska

ååå gud vad jag hatar att plugga!!! Sitter och pluggar grammatik för jag har prov på det imorgon. Det är så jobbigt att hålla koll på dom 9 olika ordklasserna. Helt seriöst  så vill jag inte gå i skolan , Jag skulle hellre vilja spel fotboll på skoltimmarna. Och gud vad jag skulle vilja att fotbollen blir mitt jobb, och förhoppningsvis leva på pengarna jag får av min framgång. Då behöver jag ingen utbildning ju och alltså ingen skola :)


Vinst!

Vi vann DM matchen mot bälinge med 4-0! Känns jävligt bra för nu väntar semifinal den 3 juni.
Jag spelade inte så värst bra idag men jag lyckades endå göra ett mål :) Tyvär så va inte den här matchen lagets bästa vi kunde ha spelat bättre men det här är bara våran andra match så förhoppningsvis så kommer vi igång med vårat fantastiska spel snart :D

DM match

Närsomhelst kommer min tränare för att vi ska åka med honom till matchen. Det är nämligen inte vilken match som helst utom En DM match = dixtrixmästerskaps match , jag tror det stavas så :)
 jag är jätte laddad men nu kan jag inte blogga mer för han är här nu.


Grattis Newwe!

Idag fyller Nivin Eljazzar år så nu Grattar jag henne, grattis kusin , hoppas du haft en underbar dag!


Träning

har nyligen kommit hem från träningen och idag va vi bara 9 stycken.
Det va en ganska skön träning och vi gjorde roliga saker men jag gjorde illa mitt lillfinger och de blöder men jag kan bita ihop ;)


Torsdagens out fit


Nytt i garderoben

Igår när jag kom hem hade mamma vart jätte gullig och köpt kläder till mig :)







Dagens out fit


Onsdag

Shulululiu alla!
 Idag  blev franskalektionen inställd så då drog jag,dina,melinda,viktor och ludde hem till viktor där vi fick se as söta bilder på honom!!!  Men sen va jag dina och melinda tvungna att gå tillbaka till skolan efter att vi typ hade varit där i en halvtimme pga det va spagetti och köttfärsås i skolan och de ville vi inte missa :P På vägen till skolan gick vi en stund på bilvägen och då stannade en buss vid oss och busschauffören frågade om vi skulle till futurom och vi svarade ja.Då sa han men hoppa på da och vi bah: men vi har inga pengar och han bah: men hoppa på endå. as schysst ju!!!!!  HAN va ju as naajjsig!

 en söt bild på viktor!
ja och dina på bussen
jag
melinda på bussen:)
dina och melinda.


Plugga No

Nu ska jag gå och plugga no för vi har förhör imorgon.
 gammal bild :)<3

God kväll

idag va vi ju på hälso äventyret och det va rätt kul. Efter skolan skulle vi ju till fotbollsplan men det va fullt där så vi gick till hem till hanna och va med mathilda och hanna.

 häftig sak från hälso äventyret :)

God morgon!

vakna halv 8 idag och det va super skönt!
Hinner t o m skriva ett inlägg. Om 20 minuter skjutsar mamma mig och dina till hälso äventyret.När vi är  klara där ska hela klassen gå till skolan och det kommer typ ta en timme men det blir säkert skönt bara de här fina vädret håller sig. Efter skolan ska jag ,dina och melinda gå spela fotboll på konstgräsplanen och förhoppningsvis får vi med oss några kanske?

 Dagens out fit ( dina i bakrunden ) :)<3
'


God Natt

Nu ska jag lägga mig och se på harry potter 6 :D
Imorgon börjar vi 9 så då blir det en timmes sovmorgon ungefär.
puss kram ha det gött, hoppas ni får en lyckad morgon ♥

Nytt från intersport

 älskar min blingiga håbo-regnjacka!

Härligt väder!

Idag var det 18 grader och jag gick i tshirt!
Ida kom förbi efter skolan  och vi körde lite klockan och jag vann för jag är ju proffs :)
Efter det cyklade vi till pia och ida och dina köpte glass men inte jag för jag gillar bara kulglass och det finns inte ännu så jag köpte godis :)
Idag har jag även hjälp till med att soppa grus runt vårt hus och jag gjorde illa min hand och jag har fett ont nu :(

innebandy turnering

Det är hälsovecka den här veckan i skolan så vi kommer gå promenader varje dag med klassen och idag mediterade (stavning) vi t o m :) Idag va det också innebandy turnering då vi och sexorna skulle möta andra färger (enheter) i samma ålder. gissa vem som vann då?...... Jo vi dom bästa fan vi går ju i rosa :D

Imorgon blir det hälsoäventyret i två timmar och vi kommer snacka om alkohol mysigt va?:)



Värsta kocken!

Nu har jag gjort en super god omelett på egen hand till både mig och dina :)


  så gör man en GOD omelett ;)

Håbo rea på intersport

ADIDAS B CONDI TRG PANT BLACKADIDAS WC 2010 OMB WHITE  / BLACK
Det är håbo helg på intersport vilket innebär att man får rea på fotbollssaker.
Jag köpte ett bar adidas byxer för 350kr och en  vm boll för 150kr med rea :)

11-0

idag på träningsmatchen blev det 11-0 till oss som spelade riktigt bra och hade ett vackert passningsspel!

Träning

Hade träning idag och det gick jätte bra! Börjar hitta tillbaka nu.

bilder

Här får ni några bilderna från spontana träningen;)











Spontan träning

Melinda kommer hit snart och då ska vi byta om och sen åka till konstgräsplanen för att köra lite privat träning. De kommer bli as kul för vi älskar att spela fotboll! Det är ju ett så härligt väder också och då blir det ännu roligare att träna.

Norrtälje

Igår kom jag hem efter två underbara dagar i Norrtälje med freja och my. Jag hade super kul med er tjejer.
Vi kom till Norrtälje klockan 12 på tisdag. Efter vi hade hälsat och gått in i några minuter gick vi till stan för att äta. Efter maten gick vi och kollade i affärer och tog kort och sen begav vi oss hem.Hemma spelade vi spel och snackade en hel del tills det vart dax att fixa middag. Efter middagen vart det bestämt att jag och dina skulle träna med deras lag.Så träning vart de i två timmar och det gick bra , va kul att träna med något annat lag.När vi va hemma från träningen hade my:s mamma fixat fika så då satt vi oss och fika tillsammans medans vi snackade fotboll tex upplandslaget och sånt.  Efter fikat vart det dusching och förberedelse för att se på instängd 2.
Alla vi vart jätte sura på hur filmen slutat! Vi gick a lad oss vi 1 tror jag.
PÅ morgonen hände det inte så mycket. Vi åt frukost och såg lite på tv och sen gjorde jag och dina oss i ordning för pappa skulle hämta oss  kvart i tre .

























Älskar den här låten!

Jag älskar den här låten med justin bieber!

Bortbjudna på grillat

iGår vart vi bortbjudna hos våra grannar på grillat och det va riktigt gott:P Vi va rätt många där. efter maten vart de lite basket också. Det va ju 16 grader igår så jag gick i tshirt en stund, grymt skön att man fick lite sommarkänsla.
 Vi grilla också kyckling och kött på spett men när jag skulle ta kort var de  redan klart :)

Torsdag,fredag,lördag

Ni får ursäkta för en dålig uppdatering men jag har inte haft tid till att blogga. Men ni ska ända få veta vad jag har varit så upptagen med;)

Tordag:
Sista dagen i skolan och man fick lite godis och  slutade klockan två och äntligen började vårat lov!
klockan sex gav jag,dina och anna oss i väg för att cykla för första gången i år, det va ju ett sånt härligt väder!Först cyklade vi till pia där vi köpte lite godis sedan cyklade vi och mötte daniel i kanske en timme.De fick räcka så för de blev  mörkt. Vi kom hem halv nio. Och så vart det inte mycket mer med  den torsdagen förutom att anna sov hos oss och vi såg på film.

Fredag.Vi gick upp vi halv ett efter att ha smaskat på chips och dummleklubbor i sängen medans vi såg på film.Ingen riktig frukost vart de där.Senare gav vi oss ut för att cykla tills mamma ringde och berätta att vi skulle äta och grillatt vart de. Efter maten cyklade vi tills det blev ganska mörkt och då åkte vi till anna och där åt vi godis och chips och såg på film och så vart det också att vi sov där.

Lördag: Vi vakna upp hos anna ,åt frukos och gick ut för att cykla.Gud vad vi har cyklat men man får passa på när det är härligt väder! Vi stanna vid ett dagis och där gungade vi och tog massa bilder och nu har alla gått hem till sig.
helena håller upp påskägget vi fick godis ifrån i skolan som vi sedan gick iväg med :P
 jag och anna :)






Första april!

Idag är det april och då får man luras!
Ska försöka komma på något bra jag kan lura mina kompisar med.
Ska snart till skolan ska bara upp och borsta tänderna efter att ha ätit två mini bagetter. Idag slutar jag klcokan två och så är vi lediga imorgon och har påsklov hela veckan 14! :D


RSS 2.0